×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/98

Interieurtextiel reiniging

logo BedeerWil je interieurtextiel een langer leven geven? Dan is regelmatige professionele reiniging geen overbodige luxe, want interieurtextiel wordt verrassend vuil, ook al lijkt het op het eerste zicht niet meteen onhygiënisch. De stoffen worden vuil door contact met handen, schoenen, adem, stof, geuren… Er vormt zich vaak zelfs een onzichtbare haard van bacteriën. Onze afdeling Luxe Droogkuis Bedeer herstelt de hygiëne van de stoffen. Hierbij krijgt het textiel ook een coating, die de stoffen beschermt tegen alle soorten vervuiling en zo ook de levensduur ervan verlengt.

 

Onze specialisatie? De reiniging van interieurtextiel en binnenzonnewering.

Afhaal- en garnierservice

Misschien zie je op tegen de organisatie van de textielreiniging? Geen nood, want Luxe Droogkuis Bedeer verzorgt, net zoals Ideale - zijn nevenpoot in de familie – alles van A tot Z en tot in de puntjes. Zo gewenst komen onze opgeleide medewerkers al het textiel met zorg afhalen en ook terug plaatsen na reiniging.

Samenwerking met interieurpartners

Delicate stoffen zoals interieurtextiel vragen een delicate behandeling. Al jaren is Luxe Droogkuis Bedeer een vaste partner van interieurarchitecten en decoratiezaken over heel België. Wij nemen hen alle zorgen uit handen opdat hun klanten jaarlijks weer in een net, hygiënisch en professioneel gereinigd interieur kunnen vertoeven.

Interieur Textiel Reiniging 1

Brandvertragende behandeling

Steeds vaker moet interieur ook behandeld worden met een vlam- of brandvertrager. Als vaste partner van Fire Proof, leveren wij ook steeds een erkend attest op als bewijs voor brandpreventiecontrole en brandverzekering.
We stellen twee verschillende behandelingen voor, zowel een chemische reiniging als één op waterbasis. Beiden voldoen aan de vereiste milieunormen.

Andere stoffenbehandelingen voor verlengde levensduur

Naast de reiniging van afgewerkte interieurstoffen, pakken we bij Luxe Droogkuis Bedeer ook essentiële behandelingen van decoratiestoffen aan, die de levensduur opmerkelijk verlengen. 
Hiertoe behoren onder andere: 

  • Voorkrimpen
  • Voorwassen of chemisch reinigen
  • Scotchguard behandelen
  • Antistatisch behandelen
  • Vuilafstotend behandelen
  • Apprêteren
  • Ontgeuren na brand of waterschade

Luxe reiniging met luxe service

Bij Bedeer krijgt textiel een volledige luxe reiniging: we zorgen voor een perfecte behandeling van de stoffen en bieden een prima na-service, desgewenst inclusief het terug garnieren van het interieurtextiel. Geheel zonder zorgen voor jou of je klanten, zo je wil. Wij zorgen er graag voor dat onze service ieders interieur, in een professionele of privé omgeving, weer een fris en nieuw gevoel geeft!
De reiniging zelf neemt ongeveer een werkweek in beslag. De levertijd van grote projecten wordt steeds op voorhand besproken.

Contact

Wil je meer informatie over de professionele reiniging van textiel via Luxe Droogkuis Bedeer? Surf naar www.bedeer.be of neem contact via T: +32 (0)3 605 23 26.