Klantenverhalen

Wij delen trots onze positieve klantenverhalen met jullie!

“Onze missie is klanten tevreden stellen door kwalitatieve producten aan te bieden met een uitstekende service. En daarnaast onze medewerkers de kansen te geven zich te ontplooien en maatschappelijk verantwoord te werken.”

Wesley Bedeer,

Management Wasserij Ideale

“Bij deze willen we jullie bedanken voor de goede kwaliteit van de matten en de correcte en stipte levering daarvan. Het is fijn om samen te werken met jullie.”

Frederic De Winter

"Graag wil ik de firma Ideale bedanken voor jarenlange eerlijke, vlotte en vooral betrouwbare samenwerking. Vanaf het eerste contact liep alles vlot. Mijn aanbeveling aan potentiële klanten voor jullie geef ik met veel plezier. Doe zo voort."

Philip De Winter,

Product Specialist

"Als service medewerker maakte ik veel klanten gelukkig. Ik mocht snel doorgroeien naar verkoper. Nu maak ik dagelijks nieuwe tevreden klanten."

Yirko Broeckx

Yirko Broeckx,

Commercieel Medewerker Wasserij Ideale

"Wij zijn zeer tevreden over de service van Ideale! De matten worden tijdig gewisseld en zo blijven onze kantoren steeds spik en span!"

Sofie Goddaert

"Bij deze wil ik u bedanken voor de goede en correcte service. Altijd fijn om op die manier te kunnen samenwerken!"

Gert Huys,

Facility Manager

"Ik geloofde niet dat ergonomische matten gingen helpen tegen rugpijn maar toen ik deze twee weken op proef kreeg, had ik al snel veel minder last van mijn benen en rug. Om uit te sluiten dat het puur toeval was, liet ik ze daarna verwijderen. Een paar dagen later kreeg ik opnieuw last. We hebben ze terug gelegd en de rugpijn was weer snel veel beter. Overal waar we langdurig staan, hebben we nu matten liggen en die gaan nooit meer weg! Iedereen voelt het verschil."

Guy Peeters

"We zeer tevreden over het service die ideale ons biedt. Is altijd op tijd en netjes achtergelaten + vriendelijke chauffeurs. Ook zeer tevreden met vooral het vertegenwoordiger Ivo!! Bedankt allemaal! Tof Team!

Emre Demir

Tegels CBS group

Peter,

Langs deze weg zou ik U en Uw medewerkers willen bedanken voor het kosteloos leveren & plaatsen vd aangepaste octo-o matten.

Eindelijk zijn ze kunnen gaan liggen op hun plaats  …

Alvast een fijn weekend !

Vriendelijke groeten.

Baelus Wim

Gemeentebestuur Laakdal

Gemeente Laakdal

Elke vrijdag krijgen we van Wasserij Ideale een 'Prettig weekend' toegewenst! Ook voor jullie: een prettig weekend! ?

461011bcaf5b5e723e897c33f049f169 M

commpaan communicatie

Hartelijk dank voor de correcte leveringen de afgelopen ruim 14 jaren, nooit problemen geweest.

Ook tijdens een verlof was het mogelijk om leveringen op te schorten.

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73 M

Casa de Sabores

"De antivuilmat van Ideale wordt trouw elke 14 dagen omgeruild. Dit draagt er toe bij dat onze toonzaal er steeds netjes bij ligt. Bovendien is dit het énige item in onze showroom waar onze klanten hun voeten aan mogen vegen!? ☺"

Eric Van Houten,

Zaakvoerder