Vloerwissers

Extrabrede vloerwisser

Sporthallen, evenementhallen, magazijnen en alle grote gladde vloeroppervlaktes maak je met deze extra-brede vloerwisser proper in een mum van tijd. Met zijn 210 cm spanwijdte is dit de Ideale manier om zeer snel en efficiënt vuil en stof te vegen.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Grote tijdswinst

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Eco-textiel

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Exclusief verkrijgbaar bij Ideale

images/icons/icoon_Twee-weken-gratis-proef.svg

Twee weken gratis proef

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte omwisseling

images/icons/icoon_Geen-aankoop-en-slijtagekosten.svg

Geen aankoop- en slijtagekosten

Extrabrede vloerwisser van 2,10 meter
De extrabrede vloerwissers van Ideale zijn bijzonder rendabel. Door hun breedte van meer dan 2 meter gaat het schoonvegen extra snel. Deze breedte wordt gehaald dankzij de Ideale T-steel die 2 wissers van 105 cm aan elkaar monteert.

Grote gladde vloeren schoonmaken gaat hiermee sneller en makkelijker dan ooit tevoren. Gedaan met het vallen over snoeren en het sleuren met stofzuigers, emmers en schoonmaakmiddelen. Met deze extrabrede vloerwisser met 210 cm spanwijdte maak je snel en geruisloos schoon.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de vloerwissers van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na op de vloer.

Ophaal- en reinigingsdienst
Tijdens elke service beurt worden de vloerwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassing
Deze extrabrede vloerwisser van Ideale is de favoriet van poetsdiensten in grote sporthallen, evenementenhallen, magazijnen en feestzalen. Waar weinig hinder is van obstakels, veeg je met deze vloerwisser bijzonder veel oppervlakte schoon in zeer korte tijd.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

 

De extrabrede vloerwissers van Ideale is een dubbele vloerwisser op een T-frame. In volle breedte heeft hij een spanwijdte van 210 cm.

Tabel Stofwissers

 

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100