Vloerwissers

Schaarmop (V-mop)

Sportvloeren van sporthallen of turnzalen maak je met deze extra-brede V-veger proper in een mum van tijd. Met zijn +-180 cm spanwijdte is dit de Ideale manier om zeer snel en efficiënt vuil en stof te vegen.

Met een V-veger of schaarmop kan u zelf de werkbreedte bepalen.

De schaarmoppen van Ideale zijn heel snel rendabel. Je kan de werkbreedte zelf instellen, van heel smal tot 180cm breed.

Grote gladde vloeren schoonmaken gaat hiermee sneller en makkelijker dan ooit tevoren. Gedaan met het vallen over snoeren en het sleuren met stofzuigers, emmers en schoonmaakmiddelen. Met deze schaarmop maak je snel en geruisloos schoon. Het fijne stof waait niet op en dankzij de V-vorm blijft groter vuil gevangen.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de schaarmoppen van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na op de vloer.

Wenst u voor de sportvloer toch zonder impregnaat dan is dit geen probleem.

Ophaal- en reinigingsdienst
Tijdens elke service beurt worden de vloerwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassing
Deze extra brede vloerwisser van Ideale is de favoriet van poetsdiensten in grote sporthallen, evenementenhallen, magazijnen en feestzalen. Waar weinig hinder is van obstakels, veeg je met deze vloerwisser bijzonder veel oppervlakte schoon in zeer korte tijd.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

 

De wisdoeken op de schaarmop zijn 100cm lang.

Als men de schaar helemaal open zet is de werk breedte +- 180cm.

V Mop Formaat

 

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100