Automaten

Easyroll centerfeed dispenser

Met een Easyroll bepaal je zelf, in functie van je schoonmaakpapier, het formaat per vel. Hij is perfect geschikt op plaatsen waar je veel moet poetsen, zodat je altijd snel een nieuwe portie papier bij de hand hebt. Je schoonmaakrol zelf blijft altijd proper en droog.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Snelle, eenvoudige centerfeed

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Regelbaar

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Langdurig gebruik

images/icons/icoon_Montage-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Montage en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Geen zorgen voor jou

Wil je altijd droge en propere poetsdoekjes bij de hand hebben? Dat kan met de Easyroll centerfeed papierdispenser, waarvan je het formaat per vel zelf kan bepalen via de spanningsregelaar. Zo kan je het papierverbruik perfect afstemmen op het gemiddelde gebruik, afgestemd op jouw wasplaats, keuken of andere horeca omgeving.

De doorzichtige cover van de dispenser laat je in een oogwenk zien hoeveel papier nog in de houder zit, en beschermt de papierrol tegen water en stof. Als vulling raadt Ideale blauw tweelaags schoonmaakpapier aan, vervaardigd met ecolabel. Hiervan heb je minder grote stukken nodig, waardoor je minder afval genereert en je ecologische voetafdruk verkleint. De blauwe kleur van het papier zorgt voor een duidelijk onderscheid tijdens de voorbereiding van voeding.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de Easyroll centerfeed dispenser wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.

  

Afmetingen Easyroll Automaat

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100