Verbruiksartikelen

Handdoekrol katoen

Zachte en stevige handdoekrol van katoen. Heeft een groot absorptievermogen. Deze rollen zijn geschikt voor automaten die het gebruikte stuk terug oprollen.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Voelt stevig aan

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Scheurt niet door

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Goede absorbtie

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Ideale kwaliteit

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Geen zorgen voor jou

Een Ideale katoenen handdoekautomaat met een katoenen rol is 100% hygiënisch en een milieuvriendelijke methode om je handen te drogen. De Ideale handdoekdispensers hebben een fysieke scheiding tussen het propere en gebruikte deel van de handdoekrol

Witte of blauwe katoenen rolhanddoeken zorgen voor een schone, hygiënische en uitnodigende sanitiare ruimte. Deze katoenen handdoekrollen voelen zacht aan, absorberen goed en passen in verschillende merken handdoekrolautomaten.

Katoenen textielrollen zijn hygiënisch, economisch voordelig en een hoogwaardig alternatief voor papier.

Deze katoenen rolhanddoeken voldoen volledig aan de eisen van een intensief professioneel gebruik en zijn geschikt voor industrieel of vrijblijvend gebruik.
Een representatieve en schone sanitaire ruimte is niet alleen prettig, het is ook een visitekaartje naar klanten, leveranciers en medewerkers. Een schoon toilet verhoogt bovendien de hygiëne binnen een bedrijf.

Een ander voordeel van een handdoekautomaat met katoenen rollen is dat dit geen afval oplevert en er daardoor geen afvalbak meer nodig is.

 

• Afmeting 28cm breed x 40 meter lengte,
• Gewicht: 210gr/m2

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100