Automaten

Prima vouwhanddoekjes automaat

Zoek je een prijsvriendelijke handdoekautomaat, dan is deze Prima vouwhanddoekjes automaat een Ideale keuze. Hij heeft een grote capaciteit en is eenvoudig aan te vullen.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Grote capaciteit vouwhanddoekjes

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Verschillende papiersoorten

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Goedkoop in aankoop

images/icons/icoon_Montage-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Montage en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische aanvulling

images/icons/icoon_Alle-administratiewerk-door-Ideale.svg

Alle administratiewerk door Ideale

De Prima automaat biedt je een gemakkelijk navulbare handendroger waarvan de vouwdoekjes prijsvriendelijk zijn in aankoop. De Ideale vouwhanddoekjes bestaan uit zachte en zuivere celstof met ECO-label kwaliteit. Deze losse, papieren doekjes kan je ook gebruiken als poetsdoekjes, zakdoekjes of servetten. Je trekt ze er vel per vel uit, zonder veel verlies. De voorraad hou je in het oog dankzij het doorzichtige ontwerp. Zelfs indien je verbruik minder makkelijk in te schatten is, blijft deze handdoekautomaat de goedkoopste oplossing.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de automaat wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.

Afmetingen Prima Vouwhanddoekjes Automaat

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100