Automaten

Integra handdoekautomaat

De Integra is een robuuste handdoekautomaat met doorlooprol. Hij geeft telkens een proper stuk handdoek en rolt het gebruikte deel achterin weer op. Geen vuilbakjes en afval meer met deze schone en milieuvriendelijke keuze.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Handen drogen zonder afval

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Doorrolsysteem

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Scheurt niet

images/icons/icoon_Montage-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Montage en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Alle-administratiewerk-door-Ideale.svg

Alle administratiewerk door Ideale

De Integra handdoekautomaat is een ideale handendroger voor wie geen afzonderlijke stukjes papier wil, maar een handdoekrol die doordraait. Hij maakt vuilbakken quasi overbodig, wat je alvast een pak bespaart in afvalbeheer.

In de Integra past de Ideale handdoekrol met gelamineerd papier. Deze bevat 55 meter drielaags dik zuiver celstofpapier en levert gemiddeld 275 schone handdoekporties af. Dit sterke papier voelt zacht aan en scheurt niet, zelfs niet als het nat is.

Waarom wij papier aanraden en geen katoen?
De Integra automaat is ook geschikt voor katoenen handdoekrollen, maar bij Ideale zoeken we altijd naar de meest milieuvriendelijke keuze. Om katoen te telen zijn veel chemicaliën en water nodig, en dat in gebieden waar water vaak schaars is. Bovendien krimpt een katoenen rol na enkele wasbeurten, wat hem al snel tot 4 meter korter maakt dan de oorspronkelijke lengte. Dat vinden wij geen Ideale keuze, en daarom adviseren wij de Ideale handdoekrol met gelamineerd papier.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de automaat wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.

 

Afmetingen Integra Handdoekautomaat

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100