Automaten

Savona zeepdispenser

De kleine Savona zeepdispenser heeft een verrassend groot zeepreservoir en is ultra economisch in gebruik dankzij een slim, hygiënisch pompsysteem dat de zeep doet schuimen. Makkelijk te hervullen met flacons van ecologische opschuimzeep.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Economisch verbruik

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Hygiënisch in gebruik

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Makkelijke hervulling

images/icons/icoon_Plaatsing-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Plaatsing en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische voorraad en onderhoud

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Uitsluitend topkwaliteit

De Ideale zeepdispenser Savona is erg handig in gebruik. Met één zacht duwtje op het eenvoudige duwmechanisme heeft de gebruiker meteen ruim voldoende schuim om de handen te wassen. Bij vloeibare zepen hebben mensen de neiging om veel vaker te drukken, wat het verbruik drastisch doet oplopen. Hiermee maakt de Savona korte metten.

De vulling van de zeepautomaat is vlot te vervangen dankzij de grote flacons van 800 ml. De flacon gaat lange tijd mee en geeft tot wel 2000 schuimporties af. Geen gedoe dus meer met zepen overgieten vanuit een grote bus. En het venster laat je in een oogwenk zien hoeveel zeep nog beschikbaar is.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de zeepdispenser wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.

Afmetingen Savona Zeepdispenser

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100